První žena doktora »čuněte« Bartáka promluvila: Mlátil i mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

První žena doktora »čuněte« Bartáka promluvila: Mlátil i mě!

Bartáka policie zatkla na konci srpna při návratu z dovolené.
Bartáka policie zatkla na konci srpna při návratu z dovolené. (Aha! – Daniel Černovský)

Nad lékařem a spolumajitelem polikliniky v pražských Modřanech Jaroslavem Bartákem (53), který měl sexuálně terorizovat své asistentky, se stahuje další smyčka!

O manželově násilné povaze totiž konečně otevřeně promluvila i jeho první žena Eva. Ta před bývalým mužem před lety utekla i s dětmi do azylového domu. Barták totiž surově mlátil i ji.

Paní Eva byla v manželství s Bartákem, který je obviněn ze znásilnění a týrání asistentek, téměř dvacet let. I s rodinou sice žila v přepychu, ale spokojený život ji nečekal. Ona byla doma se třemi dětmi a on vydělával. Čas pro rodinu si prý ale udělal jen zřídka.

„Večery jsme trávili konverzací výhradně na jeho témata. O víkendech se zabýval studiem, případně zábavami, které nekonvenovaly (nevyhovovaly, pozn. red.) potřebám dětí,“ popisuje Eva na internetových stránkách pražského azylového domu, který se jí stal na půl roku útočištěm.

Svěřila se i s tím, že pociťovala, že manželova agresivita stále narůstá. Barták také stále více času trávil s asistentkami a milenkami. Paní Eva se i přesto snažila s manželem smířit, ale k ničemu to nevedlo.

„Rozhodla jsem se tedy pro rozvod. A čekalo mě jen psychické a fyzické násilí. Utekla jsem se dvěma dětmi a doslova jedním kufrem ke známým, odhodlána bránit naše zdraví a důstojnost,“ popisuje Eva, kterou nakonec zachránilo právě azylové bydlení.

Po rozvodu se doktorka filozofie opět postavila na vlastní nohy. Z manželství jí zbyly dvě děti, jeden syn odešel za otcem. S Bartákem se nyní rozvádí i jeho druhá žena Lenka (38), která už nechtěla snášet manželovy milostné eskapády.



Přečtěte si
lepabrena
18. 10. 2011 • 23:46

Poliklinika v Praze 4-Modřany patří hl. městu Praha, Barták je pouze třetinovým majitelem firmy, která polikliniku spravuje. Poliklinika je děs běs, zařízení z doby postavení před 26 lety- prostě skanzen včetně všech lékařských přístrojů. Četla jsem, že policie nyní vyšetřuje platby v Bartákově ordinaci kvůli nesrovnalostem ve výkonech naúčtovaných pojišťovnám. Kdy začne konečně policie konat a zahájí vyšetřování i na poliklinice Modřany???!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.