Krásné holky v slzách kvůli exmilenci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krásné holky v slzách kvůli exmilenci

Kateřina Průšová, Dara Rolins
Kateřina Průšová, Dara Rolins

PRAHA – Dara Rolins, Kateřina Průšová či Simona Krainová jsou v slzách! Petr Vlasák (32), jejich kamarád a u řady z nich i bývalý milenec, má totiž rakovinu. Majitel oděvní firmy Styx, mnohými přezdívaný trenýrkový král, prodělal kvůli své nemoci dokonce už jednu operaci.


Trenýrkový král má rakovinu!

Zhoubný nádor, který se mu v hlavě před časem objevil, však bují dál! „Prognózy bohužel nejsou nejrůžovější,“ potvrdil deníku Aha! Petrův kamarád. Kliknutím zvětšete„Trápí ho od té doby výpadky paměti a čeká ho teď i další vážná operace,“ dodává.

Petr Vlasák proslul v českém šoubyznysu hlavně jako milovník života a krásných žen. Tragická nemoc, která ho v mladém věku zastihla, vzala všem dech. „Je to hrozně smutné. Nechce se mi o tom hovořit, promiňte,“ řekla deníku Aha! Dara Rolins, která s Petrem kdysi chodila. Slzy, které jí během telefonátu vyhrkly, byly výmluvnější než tisíce slov či informací. Kliknutím zvětšetePodle Vlasákových dalších přátel se podnikatel s nemocí potýká už několik měsíců a prodělal kvůli ní už jednu operaci. Teď v nejbližších dnech ho čeká další.

Kliknutím zvětšeteK té se upírají i naděje všech, i samotného Petra. „Nezlobte se, je pro mě těžké se k tomu vyjadřovat,“ říká mladý podnikatel. Druhá operace mu má odstranit zduřelý nádor, který prý vyrostl na místě toho již odebraného. Bohužel má být zhoubný. „Petra trápí i výpadky paměti, každého třetího člověka nepozná. Optimismus však neztrácí, věří, že operace dobře dopadne, a on se uzdraví,“ dodává jeden z podnikatelových známých, hovoří však i o další komplikaci. Tou je podle jeho slov druhá forma rakoviny, leukemie...


Autor: (mac)
Foto Aha!: Marek Pátek a Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.