Auto smrti: zahynul Luboš H. a kvůli němu další tři lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Auto smrti: zahynul Luboš H. a kvůli němu další tři lidé

Červený Opel Calibra, v němž Luboš uhořel.
Červený Opel Calibra, v němž Luboš uhořel. (pro Aha! – Marek Hofman, ara)

Výčitky a stesk po mrtvém kamarádovi!

Takové pocity se honí hlavou Tomášovi, kterému patřil opel, v němž se v neděli zabil jeho kamarád Luboš H. (†19) z Týna nad Vltavou. Při tragické nehodě zahynuli i dva policisté (†34, †30) a násilník (†28), kterého vezli na záchytku.

K neštěstí došlo ve chvíli, kdy se Luboš ve starém sporťáku Opel Calibra čelně střetl s policejním autem. Jedna verze říká, že střet zavinil se sebevražedným úmyslem naschvál, podle policistů mohou za nehodu zcela sjeté pneumatiky.

„Byla to jen otázka času, než se něco stane,“ řekl jeden ze zasahujících policistů. Opel shořel na troud a v něm i Luboš. Velké výčitky teď trápí hlavně Tomáše, který je majitelem auta. „Strašně si to vyčítám. Já jsem mu to auto půjčil. Frajeřil před svojí holkou, kterou vezl domů na Hlubokou.

Když se vracel, stalo se to,“ popsal mladík, kterého policie vyšetřuje právě v souvislosti se stavem vozidla. Ten také přiznal, že je na tom psychicky velmi špatně.

„Jsem úplně v pr***i! Hlavně to neříkejte mámě, já jí to později řeknu sám...,“ zoufá si mladík.Situaci těžce nese i Lubošova rodina – jeho bratr se dokonce pokusil zabít. Naštěstí ale neúspěšně...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.