Žilková a Sámer: NENÁVIST? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Žilková a Sámer: NENÁVIST?

Herečka Veronika Žilková se s přítelem své dcery nestýká.
Herečka Veronika Žilková se s přítelem své dcery nestýká.

PRAHA – Mezi herečkou Veronikou Žilkovou (43) a zpěvákem Sámerem Issou (20), který chodí s dcerou Žilkové Agátou Hanychovou (20), údajně panuje silná nevraživost.

Mezi herečkou Veronikou Žilkovou (43) a zpěvákem Sámerem Issou (20), který chodí s dcerou Žilkové Agátou Hanychovou (20), údajně panuje silná nevraživost. Žilková i Issa takové informace sice před novináři popírají, ale přiznávají, že společnost toho druhého nevyhledávají.

Kliknutím zvětšeteŽilková totiž údajně dala Sámerovi hned při prvním setkání jasně na srozuměnou, že jedničkou z partnerů její dcery je pro ni, a vždycky i bude, hokejista Jiří Hudler (23). S ním totiž modelka a vicemiss Agáta chodila před několika lety. „Jirka byl výjimečný. Byl to první Agátin partner a stal se součástí mojí rodiny. To už se nikomu nepodaří,“ přiznala deníku Aha! sama Žilková. Čím si Hudler tolik získal srdce Veroniky Žilkové? „Jirka byl ohromný dříč. A pracovitost je vlastnost, kterou u mužů stavím hodně vysoko,“ vysvětluje oblíbená herečka. „Vím, že Hudlera má paní Žilková opravdu ráda. Jenže já chodím s Agátou, a ne s Veronikou, takže je mi celkem jedno, co si o mě paní Žilková myslí,“ říká SuperStar Sámer Issa.
Kliknutím zvětšeteSámer se s matkou Agáty proto téměř vůbec nestýká. „Domů si partnery svých dcer nezvu,“ vysvětluje Žilková. „Sámera jsem proto viděla asi jen dvakrát. Co je zač, mě nezajímá a myslím, že ani já nezajímám jeho. Pro mě je důležité, že je s ním Agáta šťastná. Jediné, co Sámerovi nezapomenu je, že mi jeho pes zničil na zahradě plovoucí květiny,“ směje se herečka. „Vzhledem k tomu, že ho vůbec nevidím, ho tedy opravdu jen těžko můžu nesnášet,“ snaží se Žilková vyvrátit informace o vzájemné nesnášenlivosti. Jenže je docela možné, že kdyby si Sámer chtěl Agátu vzít, tak by Žilková na jejich svatbu vůbec nepřišla. „Agátě půjdu na svatbu. Ale až na tu třetí,“ říká totiž v nadsázce herečka. A Agáta ve stejném tónu dodává: „Máma mi řekla, že mám koukat hlavně na to, aby můj chlap byl hodně, hodně bohatej.“ A to zatím Sámer příliš není...


Autor: Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Kateřina KOVÁŘOVÁ

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.