Švédové včera otevřeli světový unikát: Noc v neviditelném hotelu za dva tisíce Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Švédové včera otevřeli světový unikát: Noc v neviditelném hotelu za dva tisíce Kč!

Projít pod zrcadlovou kostkou a nevšimnout si jí není problém.
Projít pod zrcadlovou kostkou a nevšimnout si jí není problém. (Profimedia.cz)

Už vás nebaví takové ty klasické dovolené u moře? Dali byste přednost ubytování v nejtěsnějším kontaktu s přírodou, jaký je snad možný? Pokud ano, tak právě vy jste tím, kdo má podle jedné švédské hotelové společnosti zvýšit její zisky. Z noci na dnešek totiž poprvé její zákazníci mohli spát v domech přímo na stromech v severské vesničce Harads. Na výběr je jich několik druhů, největší zájem o ten, kterému se říká neviditelný.

Hotel jako celek nabízí čtyři druhy pokojů. Ptačí hnízdo, kabinu, zrcadlovou kostku (neviditelný) a UFO. Ceny pokojů se pohybují od 2000 Kč za noc a osobu, rozhodně tak nepatří mezi nejlevnější. Pokud si navíc chcete třeba s rodinou pronajmout celý domek – přijde vás to zhruba na 8 tisíc za noc! Ale hotel i místo, kde stojí, za ty peníze rozhodně mají co nabídnout. Je to pravda trochu z ruky, ale vzdálenost 2424 km, která nás od tohoto hotelu dělí, rozhodně není nepřekonatelná.

Neviditelný domek

Kostka umístěná na stromě ve výšce kolem 6 metrů má rozměry 4 x 4 x 4 metrů. Moc veliká tedy není, přesto se dovnitř bez problémů vejdou dvě postele, malá kuchyňka, koupelna a ještě veranda. Z dolního patra se do horního dostanete po žebříku. Neviditelný se mu říká proto, že místo obyčejného skla tvoří jeho plášť zrcadlo. Zvířata se tak nezřídka přiblíží mnohem blíž, než by si jinak troufla.

Interiér zdrcadlové kostky.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.