Unesená a svázaná dívka (11): Ve škole byla premiantkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Unesená a svázaná dívka (11): Ve škole byla premiantkou!

Dům, ve kterém dívka žije s rodinou.
Dům, ve kterém dívka žije s rodinou. (Aha! – Martin Přibyl)

Dramatické chvíle plné hrůzy prožila minulý týden holčička (11), kterou unesl neznámý padouch a poté ji zanechal svázanou a opuštěnou ve vojenském prostoru Brdy. Dívka se jen pomalu vzpamatovává z prožitého traumatu. V šoku je dodnes i její rodina.

Přes její uplakanou výpověď a i přes to, že ji ve vojenském prostoru našli vojáci na cvičení, se stále objevují spekulace o tom, že dívka si celý únos vymyslela kvůli trablům ve škole. To však rodina tvrdě odmítá. „Píšou to opravdu ošklivě, až mi to přijde neskutečné,“ zoufá si dívčina babička. „U kohokoliv jiného by to snad bylo možné, že by si to vymyslela, ale moje vnučka? Ani v nejmenším, jsou to zlé pomluvy!“ tvrdí žena.

Do vojenského prostoru, který slouží pro cvičení dělostřelců, se v týdnu jen tak dostat nedá. Na cestě jsou ozbrojené stráže a vstup bedlivě monitorují. Mimoto vojenská policie spolu s policií státní celou oblast Padrťských rybníků, kde se dívenka našla, důkladně pročesala. Záleželo na každém metru, protože kromě řetězů, které měly na místě činu zůstat, tam ztratila dívenka i školní aktovku.

Holčička je dodnes z celé události v šoku. „Rodina se nebude k ničemu vyjadřovat. Že by si to ale vymyslela, odmítám. Učila se nejlépe ze třídy, byla premiantkou a ani s paní učitelkou neměla žádné problémy,“ prohlásila teta dívky. Nezbývá než doufat, že se policii podaří celý zamotaný případ co nejdříve vyřešit, aby se ani obyvatelé okolních obcí nemuseli bát o své ratolesti, kterým právě v těchto dnech začínají prázdniny.

Tuto školu unesená dívka navštěvuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.