Zvířecí fotbalová horečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvířecí fotbalová horečka!

Tučňáci podporují Dánsko!
Tučňáci podporují Dánsko! (– ČTK, Profimedia.cz)

Fotbalová horečka naplno postihla i zvířata. Vybrali jsme čtyři největší fotbalové fanoušky ze světa zvířat, kteří navíc dokážou s balonem neuvěřitelné věci!

Tučňáci podporují Dánsko!

O tučňácích je známo, že jsou dokonalí plavci, pod vodou dosahují rychlosti až přes 10 km/h, což je více než světoví rekordmani v plavání. A jak se zdá, brzy by mohli ovládnout i fotbalový pažit!

Komu fandí: Za normálních okolností by zřejmě fandili Argentině, kde mají největší kolonie. Ale kvůli ropné skvrně, která znečišťuje vodu u pobřeží Uruguaye, Argentiny i Brazílie, tedy v místech, kde žijí, budou na truc fandit Dánsku. Tam je totiž příroda stále čistá...

Opice: Řecko, do toho!

Opice patří mezi chytrá a vnímavá zvířata. Není proto žádným překvapením, že to umí i s míčem. Mezi sebou komunikují jak hlasem, tak i vzájemnými doteky, rituálním chováním i očicháváním.

Komu fandí: Úspěch budou přát Řecku, které čelí státnímu bankrotu. Samotní Řekové by se od opic mohli učit. Jejich mazanost by jim mohla přijít vhod.

Antilopy straní JAR

To je ale souboj o míč! Antilopy jdou do toho doslova po hlavě! Z nich by si naši fotbalisté měli vzít příklad! Takové nasazení a odhodlanost prostě naší reprezentaci chybí.

Komu fandí: Indie ani Pakistán, kde se antilopy vyskytují, se na šampionát neprobojovaly. Jejich favoritem tak bude domácí Jihoafrická republika.

Sloni fandí Pobřeží slonoviny

Také sloni to s míčem umí. Patří totiž mezi hravá zvířata. Sloni fotbalovou jedenáctku zřejmě dohromady nedají, neboť žijí spíše v menších skupinách.

Komu fandí: Jak už samotný název vypovídá, komu jinému než Pobřeží slonoviny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.