Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku!

Miroslav Topolánek
Miroslav Topolánek (: archiv)

PRAHA – Proč kandiduje manželka příštího premiéra Mirka Topolánka (ODS) do Senátu? A ještě k tomu za jinou politickou stranu než tu, kterou vede její manžel?

Zdroje z ODS tvrdí, že je to její odveta! Msta za údajný milenecký vztah mezi Mirkem Topolánkem a poslankyní ODS Lucií Talmanovou! A Topolánková, která rozšířila řady kandidátů do Senátu strany Jany Bobošíkové Politika 21, chce oslabit pozici svého manžela.

„Je to mezi nimi vážné. Chce ho dostat na kolena,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z ODS. Ne nadarmo se říká Pavle Topolánkové „ostravská Hillary“! Mají hodně společného. Stejně jako Hillary Clintonová, manželka amerického exprezidenta Billa Clintona, tak i paní Pavla vstupuje po „úletu“ manžela do velké politiky. Hillary je v USA senátorkou a chce kandidovat i na prezidentku!

Mirek Topolánek se však zatím drží a kandidaturu manželky do Senátu nechce komentovat! „Příjemné mu to ale není. Bojí se, že takhle přijde o moc v ODS, když mu politicky emigruje rodina. Bojí, se že o rodinu přijde,“ uvedl člověk blízký šéfovi ODS a budoucímu premiérovi. Poslední kapkou prý pro Pavlu Topolánkovou bylo, když se v ODS rozkřiklo, že se Lucie Talmanová uchází o pozici místopředsedkyně Poslanecké sněmovny, kterou se také nakonec stala. „Pavla zuřila. Nedokázala pochopit, proč se o Talmanovou Topolánek tak stará,“ dodal zdroj.

Topolánek: Odveta? Tak to nevím…

Mirek Topolánek je v těžké defenzivě. Jak prožívá okamžiky, kdy jeho manželka kandiduje do Senátu za jinou stranu, než je ODS? A co říká na to, že své údajné milence, poslankyni ODS Lucii Talmanové, pomohl k postu místopředsedkyně Poslanecké sněmovny?

Pane Topolánku, co je podle vás za kandidaturou vaší manželky Pavly do Senátu za stranu Jany Bobošíkové Politika 21?
„To je otázka pro ni. Nebudu se k tomu vyjadřovat a ani o tom nic nevím.“

Nebyla to z její strany odveta za váš blízký vztah s poslankyní ODS Lucií Talmanovou?
„Aha! Tak to nevím.“

Lidé blízcí ODS tvrdí, že váš vztah s Lucií Talmanovou byl skutečně velmi blízký. Vy jste byl dokonce tím, kdo ji měl prosadit na post místopředsedkyně Poslanecké sněmovny…
„Ani jsem ji nenavrhoval, ani neprosazoval. Je to nesmysl, navíc sprostý!“

Na závěr trochu humorněji. Víte o tom, že mezi lidmi koluje sms zpráva, že váš asistent Marek Dalík je zároveň váš nemanželský syn?
„To je velmi vtipné.“

Pavla Topolánková jde proti manželovi!
Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu!
Manželé Topolánkovi: Vzájemná nevěra?!
Topolánek: Nevěra s krásnou poslankyní?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.