Nešťastná Peruánka: Prsa číslo 14 a 6 měsíců na lůžku! Nemohla stát, hrozilo jí udušení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nešťastná Peruánka: Prsa číslo 14 a 6 měsíců na lůžku! Nemohla stát, hrozilo jí udušení!

Julia mohla kvůli obřím prsům dokonce zemřít.
Julia mohla kvůli obřím prsům dokonce zemřít. (Profimedia.cz)

Představte si, že máte na hrudi šestnáctikilové závaží, které vás nejen tíží, ale i dusí. Přesně takové pocity zažívala Peruánka Julia Manihuariová (29) – máma čtyř dětí, které začala růst prsa po narození třetího dítěte před sedmi lety.

Prsa se den ode dne zvětšovala a jejich růst se zastavil na gigantické velikosti 14! Žena, která měří pouhých 152 centimetrů, se kvůli velikosti vnad nemohla ani pohnout a byla šest měsíců upoutána na lůžko. „Bylo to hrozné. Velká prsa se dotýkala nohou. Pokaždé když jsem se snažila vstát, na mě navíc šly mdloby,“ říká Julia.

Farmářce, které hrozila smrt udušením, nakonec místní noviny zaplatily třídenní cestu lodí do Limy a následnou operaci. Lékaři ženě diagnostikovali bilaterální gynekomastii – chorobu, při které dochází k růstu prsní žlázy. Náročná operace trvala šest hodin. Po ní byla Julia lehčí o 16 kilo. Její vnady mají nyní velikost 2, díky čemuž se konečně může svobodně nadechnout.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.