Policejní pomník: Přesně rok hledají jejího vraha! Sto tisíc za jeho dopadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Policejní pomník: Přesně rok hledají jejího vraha! Sto tisíc za jeho dopadení!

Soňa Illeová.
Soňa Illeová. (pro Aha! – Policie ČR, ara)

Tělo zavražděné Soni Illeové (†31) z Jindřichova Hradce našli rybáři ve Vodičkově tůni u Veselí nad Lužnicí přesně před rokem. Policie dodnes jejího vraha nedopadla a pozůstalí si myslí, že se kauza stane dalším policejním pomníkem – tedy nevyřešeným případem.

Illeová zmizela z firemního večírku v noci z 19. na 20. prosince 2008. „Policie stále sbírá vzorky DNA a případ vyšetřuje,“ řekl deníku Aha! mluvčí policie Jiří Matzner. Žádný z dosud odebraných profilů DNA totiž neodpovídá tomu, který policisté našli na místě, kde mrtvá ležela nahá a svázaná. Dosud kriminalisté neobjevili ani její oblečení. Zjistili jen kusé informace, třeba že v osudnou noc se v jedné z okolních chat svítilo. Právě tuto chatu její majitel údajně pronajímal pochybné společnosti. Policie dosud také nespecifikovala způsob smrti ani to, zda byla Soňa skutečně v počáteční fázi těhotenství. Bratr zavražděné vypsal stotisícovou odměnu za dopadení pachatele.

Muž podezřelý z vraždy Soni.

Na místě, kde Soňu objevili rybáři, je dnes dřevěný kříž.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.