Samantha Fox si dopřeje luxus v Česku za desetitisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Samantha Fox si dopřeje luxus v Česku za desetitisíce!

Samantha Fox
Samantha Fox (stránky hotelu Comsa Palace, ara)

15:00 – Bohyně popu 80. let Samantha Fox zazpívá v Brně už tuto sobotu. A my víme, kde bude bydlet! Není to nic levného.

..

Třiačtyřicetiletá diskokrálovna 80. let zahraje v Brněnské hale Vodova už tuto sobotu, a tak poslední přípravy vrcholí. Zástupkyně pořádající Mersey Agency si ale nemůže zpěvačku vynachválit. „Samantha nepatří k hvězdám s manýry. Naší povinností je zajistit kvalitní zvukovou aparaturu a technické zázemí, aby podmínky pro vystoupení byly co nejlepší,“ uvedla Kateřina Červinková.

Přesto si ale autorka hitů jako Touch Me nebo I Surrender neodpustila libůstku – mimo luxusních limuzín, které ji budou po Brně vozit bude ubytovaná v apartmá jednoho z nejlepších brněnských hotelů Comsa Palace. Tam přijde taková apartmá na noc až na sedmadvacet tisíc korun! Navíc přicestuje i se dvěma psy, pro něž bude připravené speciální zázemí.

Kdo by chtěl stále krásnou Samanthu Fox nejen vidět u hotelu ale i slyšet zpívat, má stále šanci koupit vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketart za 490 korun na stání a za 590 korun na sezení. Fox bude předskakovat Michal David.

Takového luxusu si bude Samantha Fox v Brně užívat jistě plnými doušky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.