Benedikt XVI. dnes přilétá do Prahy! A Češi se ptají, jaký byl... Intimní život papeže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Benedikt XVI. dnes přilétá do Prahy! A Češi se ptají, jaký byl... Intimní život papeže!

Benedikt jako by si říkal: „Ten celibát, to dá ale fušku!“
Benedikt jako by si říkal: „Ten celibát, to dá ale fušku!“ (ČTK)

05:00 – Ode dneška až do pondělí bude Česko hostit papeže Benedikta XVI. (82). Přijíždí sem jako nejvyšší zástupce katolické církve, jehož osobnost je opředena různými tajemstvími. A nejpalčivější je to, které se týká sexuality Svatého otce! Aha! se proto rozhodlo udělat sondu tohoto tématu. Je papež skutečně neposkvrněný, tak, jak mu přikazuje posvátný slib celibátu? Líbí se mu ženy, anebo muži? Podívejte se a udělejte si názor.

Ode dneška až do pondělí bude Česko hostit papeže Benedikta XVI. (82). Přijíždí sem jako nejvyšší zástupce katolické církve, jehož osobnost je opředena různými tajemstvími. A nejpalčivější je to, které se týká sexuality Svatého otce! Aha! se proto rozhodlo udělat sondu tohoto tématu. Je papež skutečně neposkvrněný, tak, jak mu přikazuje posvátný slib celibátu? Líbí se mu ženy, anebo muži? Podívejte se a udělejte si názor.

Benedikte, tu máš kondom!

Na některé záležitosti má Benedikt XVI. velmi uvolněné názory, například homosexualitu nepovažuje za hřích, jen sexuální chování s ní spojené … Na druhou stranu stejně jako jeho předchůdce Jan Pavel II. tvrdošíjně odmítá antikoncepci a dokonce zbrojí proti kondomům – podle něho přispívají k šíření nemoci AIDS! A to všechno řekl v Africe, kde na nemoc zemřelo už 20 milionů lidí a dalších 22,5 milionů lidí je infikováno virem HIV! Pěkně tím naštval světovou i českou veřejnost, a proto budou na nedělní bohoslužbě na brněnském letišti členové hnutí Condom Positive rozdávat na 10 tisíc prezervativů. A vzhledem k tomu, že si spousta lidí myslí, že i papež žije sexuálně aktivním životem, snad si i on jeden potají vezme …

První lásky v Hitlerjugend?

Jako čtrnáctiletý byl Josef Ratzinger (rodné jméno Benedikta XVI.) z donucení přihlášen do nacistické mládežnické organizace HitlerJugend a i když s hnutím nesouhlasil, musel se účastnit povinných akcí. Zlé jazyky tvrdí, že právě tam mohl přijít ke svým prvním intimním zkušenostem, protože mezi oddíly dívek a chlapců docházelo běžně k setkáním, která by byla v dnešním pojetí prohlášena za sexuální orgie. A to není všechno! Organizaci se totiž posměšně říkalo Homojugend, protože ačkoliv nacistický režim homosexuály trestal, do vlastních řad se moc nekoukal.

Je papež gay?

I kvůli jeho zkušenosti s Hitlerjugend už od nástupu do funkce v roce 2005 koluje o papeži velmi »výživný« drb: prý je evidentně homosexuál! Nasvědčuje tomu i jeho oblečení! Na rozdíl od předchůdce Jana Pavla II., který chodil v prostém oděvu, má totiž Benedikt XVI. po vzoru typického homosexuála oko pro styl a detail a svými fantastickými hábity vyráží klerikům dech. Na afektovanost a zženštilost prý poukazuje i jeho záliba ve hře na klavír a také jeho slabost pro kočky.

Vatikán = hřích

K názoru, že si papežové dost možná s celibátem hlavu nelámou, přispěla i nedávno publikovaná korespondence mezi Benediktovým předchůdcem Janem Pavlem II. a psycholožkou Wandou Poltavskou. Tito dva si psali skoro 50 let a podle některých byli rozhodně více než dobrými přáteli … Dopisy odhalují, že se jako mladý kněz Karol Wojtyla (rodné jméno Jana Pavla II.) velmi zajímal o lidskou sexualitu. A že sex jako takový byl pro papeže tím nejkrásnějším vyjádřením lásky mezi mužem a ženou. Katolíci se ale dušují, že ho s Wandou nikdy neprožil. V posledních dopisech navíc jejich vrkání končí a místo toho si jen vyměňují názory o antikoncepci, masturbaci a předmanželském sexu – oba byli proti. Také se kontroverzně shodli na tom, že homosexualitu je třeba léčit!

»Papež panicem? Tak tomu nevěřím... « aneb Velká anketa Aha! mezi čtenáři

Kliknutím zvětšete

26.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.