Bitka s revizory: Černého pasažéra prohodili sklem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bitka s revizory: Černého pasažéra prohodili sklem

Napadený muž.
Napadený muž. (TV Prima)

05:00 – Černý pasažér prolétl v Praze po bitce s revizory sklem. Muž, který nejspíš neměl jízdenku, chtěl odejít ze stanice metra Palmovka. Revizoři se mu v tom snažili zabránit. Konflikt skončil tak, že muž prolétl skleněnou tabulí, která je součástí vstupu do stanice.

Černý pasažér prolétl v Praze po bitce s revizory sklem. Muž, který nejspíš neměl jízdenku, chtěl odejít ze stanice metra Palmovka. Revizoři se mu v tom snažili zabránit. Konflikt skončil tak, že muž prolétl skleněnou tabulí, která je součástí vstupu do stanice.

„Řekli mi, že když nezaplatím pokutu, tak mě alespoň zmlátí,“ uvedl napadený muž pro televizi Prima. Revizoři tvrdí, že černému pasažérovi bránili v odchodu pouze tělem a naopak to byl on, kdo je napadl. Muže, který krvácel z povrchových ranek, odvezli k ošetření do nemocnice Bulovka. Případ šetří policie.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.