Chlapeček (2) se utopil ve vaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chlapeček (2) se utopil ve vaně

 (TV Nova)

5:00 – Severomoravští policisté prověřují úmrtí chlapce (21 měsíců) v Odrách na Novojičínsku. Dítě se zřejmě v noci na sobotu utopilo ve vaně. V té době na něj měl dávat pozor otec, který pije a trpí psychickými problémy. Bezvládné tělo malého Danečka našla jeho babička až v sobotu v šest hodin ráno ve vaně.

Přivolaný lékař už nemohl nic dělat. „Chlapce jsme našli ležícího na posteli, v té chvíli už nejevil žádné známky života,“ řekl serveru tn.cz mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Matka mrtvého chlapce prozradila, že v osudnou dobu měl o Danečka pečovat jeho otec, protože ona na celou noc odešla do práce. Podle jejího tvrzení leží vina za tragédii právě na něm. „Jsme zadlužení a on to strašně nese, když máme dluhy. I hodně pil,“ řekla reportérce televize Nova chlapcova matka.

Podle sousedů byl hoch týraný, často měl modřiny i v obličeji. Policisté nyní prověřují všechny možné varianty, tedy nešťastnou náhodu i případný úmysl. Rozrušeného otce (31) museli převézt do psychiatrické léčebny v Opavě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.