Zavražděná modelka Playboye - Našli ji bez prstů a zubů! Museli ji identifikovat podle čísla prních implantátů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zavražděná modelka Playboye - Našli ji bez prstů a zubů! Museli ji identifikovat podle čísla prních implantátů

Fotografie
Fotografie (internal)

LOS ANGELES – Kalifornská policie oznámila, že sexy modelka časopisu Playboy Jasmine Fiore (†28), jejíž nahá mrtvola byla v sobotu nalezena ve velkém kufru na smetišti města Buena Park 30 km jižně od Los Angeles, byla uškrcena a zohavena k nepoznání.

Kalifornská policie oznámila, že sexy modelka časopisu Playboy Jasmine Fiore (†28), jejíž nahá mrtvola byla v sobotu nalezena ve velkém kufru na smetišti města Buena Park 30 km jižně od Los Angeles, byla uškrcena a zohavena k nepoznání. Pachatel uřezal mrtvole prsty a vyrazil zuby, aby zabránil identifikaci.Nevěděl ale, že existuje číselná evidence prsních implantátů, které si žena kdysi pořídila.

Policie zahájila velkou pátrací operaci s cílem dopadnout Jasminina přítele Ryana Jenkinse (32), který je stále na útěku. Investiční bankéř z kanadského Calgary, jehož majetek se odhaduje na 2 miliony dolarů (36 milionů korun), ohlásil zmizení Jasmine v době, kdy už bylo nalezeno tělo, a pak ihned opustil Los Angeles. Na jeho dopadení byla vypsána odměna v přepočtu 450 000 korun.

Do pátrání jsou nasazeny stovky policistů, vrtulníky i stopovací policejní psi. „Kdokoliv by mu (Jenkinsovi) chtěl pomoci, skončí ve vězení. Dopadneme ho za každou cenu,“ prohlásil prokurátor Tony Rackauckas. Podle posledních zpráv Jenkins odjel na sever a překročil hranici do Kanady. Ve Spojených státech se hledaný účastnil soutěže místní televize VH1 »Megan chce milionáře«, reality show, ve které měl být vybrán bohatý manžel hlavní aktérce Megan Hauserman. Během natáčení se seznámil s Jasmine, prý se dokonce nechali v Las Vegas oddat, ale obratem sňatek anulovali. Pořad s Jenkinsem byl okamžitě stažen z vysílání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.