Výherce hlavní ceny 2. kola Aha! mánie: To auto mi vyrazilo dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Výherce hlavní ceny 2. kola Aha! mánie: To auto mi vyrazilo dech!

Zástupce šéfredaktora Lubor Černohlávek předává výhru Karlu Brzobohatému.
Zástupce šéfredaktora Lubor Černohlávek předává výhru Karlu Brzobohatému. (Marti Přibyl)

5:00 (ani) – Tak už ho má! Šťastný výherce Karel Brzobohatý (49) si včera v kladenské prodejně Auto Zrucký převzal hlavní cenu 2. kola soutěže Aha! mánie. Tím nebylo nic jiného než krásný červený Nissan Note.

„Když mi zavolali, že jsem vyhrál auto, šel jsem zrovna po chodníku. Byl to šok a musel jsem se zastavit. Na chvíli mi to vyrazilo dech. Nemohli tomu uvěřit ani doma a pořád mi říkali, že je to nějaká sranda…“ svěřil se výherce, který pracuje jako myč oken na letišti. „Přišlo to jako dar z nebes. Nedávno jsem totiž musel dát pryč svou Škodu Favorit a od té doby jsem bez auta.“

Karel Brzobohatý se Aha! mánie i jiných soutěží zúčastňuje pravidelně. „Jenže jsem vyhrál úplně poprvé – a hned auto!“ nemohl věřit tomu, že byl v odpovědi na otázku Kolik výtisků deníku Aha! se prodá v České republice v červnu 2009? (3 204 717 ks) úplně nejblíže správné odpovědi. „Vzal jsem si kalkulačku a zkusil to propočítat. Že to ale vyšlo, byla otázka štěstí,“ dodal Karel Brzobohatý s tím, že do Aha! mánie se příští rok zapojí určitě znova!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.