Jandák skučí bolestí: Zlomil si ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jandák skučí bolestí: Zlomil si ruku!

Slávek Jandák trpí jako pes.
Slávek Jandák trpí jako pes. (Aha! – Jaroslav Benda, Daniel Černovský)

CHLUM U TŘEBONĚ – Bývalý ministr kultury a herec Vítězslav Jandák (61) skučí bolestí. Před několika dny si způsobil vážné zranění. Volné chvíle tráví na chalupě u Chlumu u Třeboně, ale radost mu kazí bolest ruky.

„Padl jsem ve špatných botách na pražské dlažbě a zlomil jsem si ruku, když jsem venčil psa. Bolí to jako čert,“ přiznal Aha! Jandák.

Zlomenou pravou ruku má v ortéze, přesto trpí. „Je to už trochu lepší, ale žádná sláva. Nejdříve mě ošetřili v Krči a definitivně v nemocnici v Jindřichově Hradci. Pojal jsem to zkrátka politicky,“ směje se poslanec. „Teď jsem musel odjet do Sněmovny. Špatně se s tím řídí, ale doufám, že to překonám a rychle to sroste,“ věří Jandák, který se pomalu chystá na podzimní parlamentní volby, v kterých bude kandidovat za svou ČSSD jako lídr kandidátky za Jihočeský kraj.

Společnost v jeho milovaném luxusním srubu mu dělá jeho labrador Albert a o víkendech i manželka Zdenka, dcera a syn Slávek. „Stanou se horší věci a doufám, že do léta to budu mít v pořádku, budu se moc koupat, chodit na houby a normálně žít,“ věří Slávek Jandák starší.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.