Orangutaní nevěsta Satu v růžovém: Čeká ji divoký sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Orangutaní nevěsta Satu v růžovém: Čeká ji divoký sex!

Nevěsta Satu se ráda »obléká« do růžové.
Nevěsta Satu se ráda »obléká« do růžové. (pro Aha! – Martin Smrček, Jana Myslivečková, zoo Twycross)

DVŮR KRÁLOVÉ – Dáreček, celý zabalený do růžové, dostal k dnešnímu sv. Valentýnovi orangutan Elmar (35) v zoo ve Dvoře Králové. Včera v půl osmé ráno mu přivezli mladou nevěstu Satu (9) z Anglie.


Elmar uvidí novou partnerku, až si trochu zvykne na nové prostředí a prohlédne ji veterinář. Už nyní si ale Satu získala sympatie chovatelů. „Je moc hezká. Má roztomilý sličný obličejíček, krásnou srst a zvláštní přístup k novému prostředí,“ líčí první dojem chovatelka Zdeňka Jeřábková. Satu si s sebou z Anglie přivezla svou oblíbenou růžovou deku, aby se jí nestýskalo. Ošetřovatelé ji přivázali k síti do její zatím oddělené ubikace. „Odvázala ji, přehodila přes horní tyč, konce přidržela rukama a zabalila se do ní jako netopýr,“ popisuje Jeřábková. Satu nerušeně v růžovém »zámotku« odpočívala téměř celý den.

Musí nabrat dostatek sil. Energii bude potřebovat na první rande s Elmarem. Orangutani jsou totiž náruživými milenci, kteří svou partnerku v podstatě znásilní. Bez divoké erotiky by však orangutan u samice neobstál.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.