Nejtalentovanější děti roku 2008! Tohle jsou malí géniové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejtalentovanější děti roku 2008! Tohle jsou malí géniové!

PRAHA – Jsou malí, ale nesmírně talentovaní! Jedenáct nejnadanějších dětí Česka včera převzalo ocenění, které už podesáté udělovali porotci soutěže nazvané Zlatý oříšek. Ti letos pečlivě vybírali z více než dvou set přihlášených dětí.


Malí šikulové si za své skvělé výkony odnesli originální sošku i odměnu 10 tisíc korun.

Baletka Markéta Frajkowská:
Chci tančit v Paříži!

KARVINÁ – Jednou z oceněných je Markéta Frajkowská (15) z Karviné, která porotu uchvátila svými tanečními úspěchy. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteMarkéta začala tančit už ve čtyřech letech, kdy u ní odborníci odhalili velký talent. Největší úspěch mladičké tanečnice se uskutečnil loni, kdy se stala absolutní vítězkou všech tanečních kategorií na mistrovství světa v USA. Tam dokonce zaujala hollywoodského producenta natolik, že jí v budoucnu slíbil angažmá v broadwayských muzikálech. Největším snem Markéty je ale tančit v Paříži. „Můj sen už od dětství je dělat balet v pařížské Opeře,“ popsala mladá baletka, která denně trénuje několik hodin klasický tanec, dělá gymnastiku a třikrát týdně tančí v ostravském tanečním klubu.

Kliknutím zvětšete


Autor: (lt)
Foto Aha! – Mária Rušinová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.