Finále 1. kola Aha! mánie! Vyhrála auto od Aha! »Děkuju za krásné Vánoce,« zářila štěstím vítězka naší soutěže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finále 1. kola Aha! mánie! Vyhrála auto od Aha! »Děkuju za krásné Vánoce,« zářila štěstím vítězka naší soutěže

Spokojená výherkyně se svým novým vozem.
Spokojená výherkyně se svým novým vozem. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Do Prahy vlakem, domů do Brna novým autem! Tak včera vypadal den Hany Horákové (37) z Brna. Stala se totiž výherkyní prvního kola soutěže Aha! mánie a mohla spolu s manželem odjet novým Fordem Fiesta.

Do Prahy vlakem, domů do Brna novým autem! Tak včera vypadal den Hany Horákové (37) z Brna. Stala se totiž výherkyní prvního kola soutěže Aha! mánie a mohla spolu s manželem odjet novým Fordem Fiesta.

Se soutěžní otázkou prvního kola Aha! mánie si Hana Horáková příliš hlavu nelámala. Přestože správně odpovědět na otázku (Kolik výtisků deníku Aha! prodá v České republice vydavatelství Ringier ČR prostřednictvím sítě PNS v týdnu od 17. do 22. listopadu 2008) vyžadovalo alespoň určité znalosti o mediálním trhu, ona výsledek (584 575 ks) jednoduše tipla. „Na papír jsem si napsala různé cifry a pak jsem vybrala nejhezčí kombinaci čísel. Byla to obrovská náhoda,“ svěřila se šťastná výherkyně. „Když mi volali, že jsem vyhrála, nebyla jsem schopna slova. Začala jsem se ptát na úplně bezvýznamné věci. Tak mne to zaskočilo. Vždyť já v životě zatím vyhrála jen jednou 50 korun ve sportce.“

Na včerejší slavnostní předávání auta přijela Hana Horáková s manželem. Sama totiž nemá řidičák! „Nechám se vozit manželem, ale auto bude moje. Vždyť jsem ho vyhrála! Děkuju Aha! za krásné Vánoce,“ dodala Hana Horáková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.