Honzík Rokos (†5) - Dnes by mu bylo 6 let... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Honzík Rokos (†5) - Dnes by mu bylo 6 let...

Honzíkův táta už může jen přemýšlet o tom, jaké by to bylo slavit se synkem narozeniny.
Honzíkův táta už může jen přemýšlet o tom, jaké by to bylo slavit se synkem narozeniny. (: ara)

TÁBOR – Chudák Honzík Rokos. Právě dnes – 2. prosince – by mu bylo 6 let. Tedy v případě, že by ho bestie, jeho máma Antonie Stašková a její přítel Pavel Grepl, před rokem neubodaly. Honzíkův tatínek Roman Rokos může teď přemítat o tom, jaké by to bylo oslavit se synkem narozeniny. Jediné, co mu zbylo, je urna na táborském Klokotném hřbitově a pár fotek.

..

„Je to hrozné, že to tak letí, a čím víc se blíží data, která se vážou na prosinec, tím méně se těším na Vánoce,“ svěřil se Aha! Roman Rokos. Dnes by Honzík, kterého máma s přítelem ubodali, oslavil narozeniny, Za týden to bude rok, co ho zavraždili, a 28. 12. uplyne rok ode dne, kdy strážníci objevili v Českých Zlatníkách na Mostecku Greplovo auto, kde byla i Stašková a mrtvolka Honzíka.

Oba vrazi dostali za brutální čin 44 let vězení, ale oba se odvolali.

Viktorka Kulhánková (7) Drží ji ruská sekta?
TÁBOR – Táborská policie vyšetřuje i další podobný čin. Od února hledá bezvýsledně malou Viktorku Kulhánkovou (7), kterou její matka Klára Martiliková se svým sektářským manželem Davidem Němečkem unesla neznámo kam. Poslední stopy vedou do Ruska, kde existuje sekta Anastázia. Otec Viktorky Ondřej Kulhánek i někteří policisté jsou přesvědčeni, že právě tam Martiliková a Němeček odjeli s Viktorkou a svým synem Danielem, kterému byly dva roky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.