Superhit Vánoc? Pleo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Superhit Vánoc? Pleo!

PRAHA – Také už začínáte přemýšlet nad vánočními dárky? Jak vybrat ty správné hračky, abyste se trefili svým dětem do vkusu? Už teď jsou známy hity letošních Vánoc.


Dinosauří mazlíček třetí generace stojí stojí 10 tisíc korun!

Pleo, cena 9995 Kč
Dinosauří miminko je robotický zázrak třetího věku, který zcela nahradí domácího mazlíčka.
Věk: 10 a více let.

Zatímco světovým bestsellerem má být návrat Rubikovy kostky, náš vánoční trh zřejmě ovládnou elektronické hračky. Například robotická hračka třetího věku – dinosauří miminko Pleo! To plně nahradí živého domácího mazlíčka, takže jen málokdo mu dokáže odolat. Jen ta cena! Pleo vás vyjde na téměř 10 000 Kč!

Přijde vám, že dnes mají děti hromady hraček, kterých si dostatečně neváží? Vůbec ne! Každá nová hračka je pro dítě dalším podnětem, který rozvíjí nejen jeho smyslový a rozumový vývoj, ale také povzbuzuje jeho fantazii a kreativní myšlení. „Úkolem rodičů je poskytnout dětem co nejvíce takovýchto podnětů, tedy co nejvíce hraček. Lhostejno zda stojí 5000 nebo 5 korun, to dítě nikdy neocení,“ radí dětský psycholog Václav Mertin. A jak koupit tu správnou hračku? „Každý rodič si musí věk svého dítěte stanovit sám. Ten skutečný kalendářní je důležitý, ale vy jako rodiče musíte svému potomku dát tak podnětnou hračku, která ho posune dál. Vždy je důležité myslet trochu dopředu,“ dodává psycholog Mertin.

Přední příčku oblíbenosti hraček si stále drží plyšoví medvídci. Populární jsou také různé chemické a fyzikální laboratoře. Nikdy také nemohou zklamat stolní hry a stavebnice všeho druhu. „Pleo bude skutečným boomem těchto Vánoc,“ předpovídá majitelka sítě Sparkys Kahtarine Butler.

Tohle mají být nejlepší tipy na hračky pod vánoční stromeček

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (sts)
Foto Sparkys

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.