Kolaps dopravy! Prahou už neprojedete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolaps dopravy! Prahou už neprojedete!

Průjezd Prahou bude od čtvrtka nemožný. Zavřou hlavní tepnu.
Průjezd Prahou bude od čtvrtka nemožný. Zavřou hlavní tepnu.

PRAHA – Kolony dlouhé několik kilometrů a téměř naprosté odříznutí obyvatel několika pražských čtvrtí od zbytku města. To od čtvrtka čeká Pražany a všechny, kteří projíždějí hlavním městem ve směru od západu na východ.


Ve čtvrtek zavřou hlavní tepnu – Jižní spojku!

Lanový most na pražské Jižní spojce bude totiž od čtvrtečních 23 hodin do nedělní půlnoci uzavřen v obou směrech pro veškerou dopravu.

Most je přitom jednou z hlavních dopravních tepen hlavního města, denně přes něj přejede téměř 100 000 aut. Technická správa komunikací most opravuje poté, co 9. srpna zjistila jeho poničení.

„Po posouzení všech možných variant jsme rozhodli o uzavření mostu. Je to bohužel nezbytné, a to kvůli zajištění stoprocentní kvality při opravě,“ uvedl ředitel Technické správy komunikací Luděk Dostál. Objízdná trasa povede v obou směrech přes Průmyslovou a Švehlovu ulici. Tu však zřejmě zcela zahltí kamiony. Osobní auta budou muset jezdit přes centrum.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (zč, rc)
Foto ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.