Šňůrou uškrtil ochrnutou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šňůrou uškrtil ochrnutou ženu!

V tomto domě k vraždě došlo.
V tomto domě k vraždě došlo. (pro Aha! – Marcela Tolašová)

PLZEŇ – Nejdříve ochrnutí po mozkové mrtvici a pak smrt z rukou přítele. Takový byl osud ženy (†59) z Plzně. Policii nejprve její druh nahlásil, že žena spáchala sebevraždu.

Policisté pak na místě našli opilého muže (v krvi měl 3,5 promile alkoholu), mrtvolu ženy a dopis na rozloučenou. Žena v něm žádala svého druha o odpuštění. Ukázalo se ale, že nešlo o dopis před sebevraždou. „Napsala ho po předchozí hádce, kdy ji chtěl druh opustit,“ uvedla mluvčí západočeských policistů Jolana Číhová. Muž se nakonec k vraždě přiznal. Po předchozí hádce ji napadl a pak uškrtil prádelní šňůrou.

Sousedé ženu litovali. „To byla chudák ženská. On jenom pil a Jana ho sponzorovala. Takový konec si nezasloužila. Nebýt jí, tak ten chlap nemá ani na jídlo. On z ní měl peníze, a ještě mu to nestačilo. Sice se o ni staral, ale když se napil, tak to byl konec,“ řekli Aha! sousedé. Útočník již byl obviněn z vraždy a hrozí mu až 15 let.

13.12.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.