Šéf ČSSD nepřišel na oslavu Kalivodové: Paroubek pod pantoflem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéf ČSSD nepřišel na oslavu Kalivodové: Paroubek pod pantoflem?

Petra a Jiří Paroubkovi
Petra a Jiří Paroubkovi (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Překladatelka Petra Kováčová-Paroubková (34), nová manželka šéfa ČSSD, drží asi zatím Jiřího Paroubka (55) pěkně zkrátka. „Každou noc spí doma,“ pochlubila se.

Překladatelka Petra Kováčová-Paroubková (34), nová manželka šéfa ČSSD, drží asi zatím Jiřího Paroubka (55) pěkně zkrátka. „Každou noc spí doma,“ pochlubila se. Teď v neděli večer dokonce Paroubek nedorazil ani na narozeniny své přítelkyně, vnadné operní pěvkyně Andrey Kalivodové (30). Že by proto, že se o nich v minulosti spekulovalo jako o milencích…?

Sám Paroubek loni v září zveřejnil údajný spiklenecký plán, kterým se ho prý chystali jeho političtí konkurenti zdiskreditovat. Krom jiného v něm stálo, že má důvěrný vztah s Andreou Kalivodovou. Tomuto tématu se loni na jaře věnoval i novinář Jan Žáček v knize »Džordžíno, politický buldozer«. Žáček tvrdil, že byl s Paroubkem na koncertech, kde vystupovala Kalivodová. „Paroubek občas strávil s pěvkyní několik minut v šatně a pak z ní vyšel příjemně růžový, usměvavý a trochu zadýchaný,“ psal Žáček.

Pravdou je, že Jiří Paroubek v minulosti Andree posílal květiny, několikrát byl na jejím představení ve Státní opeře, ona zase ještě letos zpívala na křtu jeho knihy… A teď jí ani nepopřeje k třicátinám? „Dostal dvě pozvánky na oslavu, samozřejmě i pro svou ženu Petru. Vůbec nereagoval, neposlal ani kytici nebo blahopřání. Prý mu to zatrhla jeho manželka,“ řekl deníku Aha! jeden z blízkých kamarádů Kalivodové.

Novopečená paní Paroubková zřejmě ale jen poslechla radu exmanželky šéfa ČSSD paní Zuzany. Ta Petře vzkázala, ať si dá na záletného Jirku pozor…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.