Manželka expremiéra Špidly leží v nemocnici: Děsivé zranění! Srazilo ji auto?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manželka expremiéra Špidly leží v nemocnici: Děsivé zranění! Srazilo ji auto?!

Viktorie Špidlová
Viktorie Špidlová (Aha! – Alexandr Malachovský, ČTK)

PRAHA – Strach o manželku! To v posledních dnech zažívá expremiér a v současnosti eurokomisař Vladimír Špidla (56). Jeho žena Viktorie (56) leží těžce zraněná na chirurgii v nemocnici na Karlově náměstí.

Strach o manželku! To v posledních dnech zažívá expremiér a v současnosti eurokomisař Vladimír Špidla (56). Jeho žena Viktorie (56) leží těžce zraněná na chirurgii v nemocnici na Karlově náměstí. Údajně proto, že ji srazilo na přechodu pro chodce auto! Její stav byl natolik vážný, že několik dní bojovala o holý život na jednotce intenzivní péče (JIP)!

V sobotu se její stav naštěstí už natolik zlepšil, že mohla být z JIPky převezena na »normální« chirurgické oddělení. Expremiér nechtěl zdravotní stav své manželky nijak komentovat. „Žádné informace se nepodávají. To není žádná politická záležitost, o soukromých věcech nepodávám žádné informace,“ řekl deníku Aha! eurokomisař Špidla.

Mlčí i v nemocnici na Karlově náměstí. Podle informací deníku Aha! ale mělo Viktorii Špidlovou srazit auto, když na přechodu pro chodce přecházela silnici. Špidla manželku navštěvuje prakticky každý den. „Ano, vídám ho tady. Chodí sem vždy odpoledne,“ řekl v sobotu deníku Aha! pracovník nemocnice, který si nepřál být jmenován.

Vladimír Špidla je momentálně nejlépe placeným českým úředníkem vůbec. Coby evropský komisař pro zaměstnanost, sociální záležitosti a rovné příležitosti vydělává v Bruselu v přepočtu 590 000 Kč měsíčně. A jen v politice si tak od roku 1996 vydělal kolem 35 milionů korun! Teď by ale všechny peníze vyměnil za to jediné – uzdravení své manželky Viktorie…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.