Nová móda: Kradou se navigace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová móda: Kradou se navigace!

Navigace – lákadlo pro zloděje!
Navigace – lákadlo pro zloděje! (pro Aha!: Ivan DOSTÁL)

KROMĚŘÍŽ – Moderní technika láká zloděje. Těm nestačí jen autorádia, jejichž krádeže jsou na denním pořádku. Chmatáci se teď zaměřili na navigační systémy, které jsou mnohem dražší než rádia!



Naposledy se z auta ztratil navigační systém na Kroměřížsku. Majitel Škody Octavie zaparkoval večer před domem, když přišel ráno, nestačil se divit. Vůz byl poškozený a navigace s CD přehrávačem za 75 tisíc byla pryč.
„Navigační systém není žádná levná záležitost. Mnozí řidiči mají v autě navigaci i za sto tisíc,“ řekl Aha! prodejce autorizovaného servisu.
Navigační systémy se v novějších autech objevují stále častěji. To znamená jediné. Žně pro zloděje. „Zloději jsou vynalézaví, ti, co kradou navigace, musejí být ale skuteční odborníci,“ uvedl automechanik. Systém je totiž elektricky zakódovaný. Odpojit navigaci tedy není nic jednoduchého.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.