Svařeč Tomáš Bim (26) je týden nezvěstný: Čech zmizel v Itálii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svařeč Tomáš Bim (26) je týden nezvěstný: Čech zmizel v Itálii!

Zmizelý Tomáš Bim.
Zmizelý Tomáš Bim. (Foto Facebook)

Vydělává v Itálii jako svářeč, přítelkyni a syna má v Ústí nad Labem. Tomáš Bim (26) v zemi pěti moří před osmi dny zmizel.

Naposledy s Tomášem mluvila jeho partnerka Pavla před týdnem. „Byl v městečku Piedimulera. Zašel si do baru a posílal mi fotky. Naposledy se ozval v neděli před půl druhou ráno, že jde domů,“ popisuje Pavla. Od té doby nic, ve tři odpoledne mu zkoušela volat, mobil nevzal. „V půl páté ho zvedl nějaký Ital. Řekl něco italsky a zavěsil. A telefon vypnul,“ říká. Tomášův šéf pak našel před barem pouze jeho kolo.

S přítelkyní Pavlou.

Pavla volala na konzulát do Říma a ti nechali tamní policií vyhlásit pátrání. „Poslední pachová stopa vedla od baru pět kilometrů daleko. Úplně jinam, než bydlel. Dovedla je do fabriky ke kanálu. Tam končí,“ zoufá si Pavla a vzkazuje: „Moc tě miluji! A náš syn na tebe čeká!“

Mužův účet bez pohybu
Peníze z Tomášova účtu podle rodiny nezmizely, není na něm žádný pohyb. „Mohu potvrdit, že v Itálii zmizel Čech, kterému je 26 let. Jeho rodina už byla v Itálii vypovídat na policii a je v kontaktu s českou konzulkou,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.