Zekon si to rozdal s traktorem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zekon si to rozdal s traktorem

Železný Zekon předváděl o víkendu své kousky ve Vitonicích. Nový rekord sice nevytvořil, ukázal však, že ani s přibývajícím věkem nerezaví.
Železný Zekon předváděl o víkendu své kousky ve Vitonicích. Nový rekord sice nevytvořil, ukázal však, že ani s přibývajícím věkem nerezaví. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Přestože mu táhne na šedesátku, nejslavnější český silák současnosti Železný Zekon (58) stále nerezaví. O víkendu se přetahoval se silným strojem na závodech malotraktorů ve Vitonicích na Kroměřížsku.

„Nový rekord sice nepadl i když jsem dělal, co jsem mohl, ale i tak jsem spokojenej. Byla u toho dobrá zábava a to je hlavní,“ řekl Aha! Zekon a dodal: „Tady ve Vitonicích na této trati jsem ve třinácti letech začínal se sportem na pionýru. Teď sem chodím trénovat. To vystoupení bylo hlavně pro kámoše, protože šedesátka se blíží a kdoví, kolik takových akcí ještě udělám. Ale zatím nerezavím.“

Železný Zekon předváděl o víkendu své kousky ve Vitonicích. Nový rekord sice nevytvořil, ukázal však, že ani s přibývajícím věkem nerezaví.

Přečtěte si
italiano
21. 5. 2018 • 13:48

Ty jsi taky zbodnul co se dalo. Normální člověk k dělá nějaký sport a taky umí včas končit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.