Na důchodce se převalil traktor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Na důchodce se převalil traktor!

Muž vyskočil tak nešťastně, že skončil zcela natlačený pod traktorem.
Muž vyskočil tak nešťastně, že skončil zcela natlačený pod traktorem. (pro Aha! – HZS Pardubického kraje)

LUKAVICE – Řidič (80) skončil pod traktorem! Důchodce z Lukavice na Chrudimsku vyskočil při havárii traktoru tak nešťastně, že se na něj těžký stroj převrátil. Nyní bojuje s těžkým zraněním o život.

„K neštěstí došlo na liduprázdné polní cestě, kdy se během jízdy uvolnila tyč řízení u traktoru. Stroj pak vyjel mimo komunikaci, sjel do příkopu a na svah, kde se převrátil,“ popsal nehodu Gustav Kadlec z chrudimské policie. Ještě před samotným převrácením se snažil řidič z kabiny traktoru vyskočit. „Bohužel muž vyskočil tak nešťastně, že se traktor převrátil právě na něj,“ dodal Kadlec.

Celá událost se stala na opuštěné cestě, kde téměř nikdo nechodí ani nejezdí. Naštěstí kolem po chvíli projížděli cyklisté, kteří uviděli převrácený traktor a celou událost nahlásili hasičům.

„K vyproštění zavaleného muže hasiči použili vysokotlaké vaky. Těmi nadzvedli traktor a opatrně vyndali zraněného,“ řekla mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková. Podle hasičů byl muž velice těžce zraněn, měl otevřené zlomeniny rukou a rozdrcenou pánev. Záchranná služba jej proto okamžitě transportovala do nemocnice v Chrudimi, kde stále bojuje o život.

27.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.