Za pokousání revizora podmínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Za pokousání revizora podmínka!

Černý pasažér Tomáš Labda pokousal revizora.
Černý pasažér Tomáš Labda pokousal revizora. (ČTK)

OSTRAVA – Krajský soud včera zmírnil trest pro Tomáše Labdu (28), který v ostravské tramvaji pokousal revizora dopravního podniku. Černému pasažérovi nadělil pětiměsíční podmíněný trest a zmírnil mu tak předchozí rozsudek, podle kterého měl jít do vězení na rovné dva měsíce!

Verdikt se ve prospěch souzeného měnil už podruhé. Úplně první trest totiž zněl 4 měsíce »natvrdo«. Vyučený zedník si ale podal odvolání a trest mu byl snížen na dva měsíce za mřížemi. I tento rozsudek byl ale nyní změněn. „Dvouměsíční nepodmíněný trest by nesplnil výchovný účel. Byla by to pro odsouzeného jen exkurze do vězení,“ řekl včera soudce. Udělení pětiměsíční podmínky se zkušební dobou v délce 18 měsíců vysvětlil i tím, že Labda dosud nebyl trestán. Ten od soudu příliš spokojeně neodcházel. „Alespoň něco, když už nic,“ prohlásil po odchodu ze soudní síně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.