Eva Drahošová hájila muže: Ani pedofil, ani estébák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Drahošová hájila muže: Ani pedofil, ani estébák!

Eva Drahošová
Eva Drahošová (Foto Blesk - Michal Protivanský)

Jejich cesty se rozešly, ale bylo to ku prospěchu věci. Zatímco Jiří Drahoš se včera vydal dělat kampaň na Plzeňsko, jeho žena Eva se vydala východním směrem. V Pardubicích musela čelit také hodně nepříjemným otázkám!

„Můžu přísahat, že není zednář, ani pedofil, nebyl estébák a nikdy nebyl v partaji,“ odpovídala na otázky veřejnosti bývalá knihovnice Drahošová poté, co si v rámci cesty na podporu svého muže prohlédla krajskou knihovnu v Pardubicích. Zavzpomínala také na to, že se svým mužem se seznámila na plese střední knihovnického školy, kterou absolvovala: „On si tam šel zatancovat, ale také tam hledal písařku své diplomové práce.“

Podobné fámy, že je pedofil i estébák musel vyvracet Drahoš na náměstí v Klatovech. „Obrana proti hnojometům je těžká. Spoléhám na zdravý rozum alespoň u části voličů, že neuvěří tomu, že Drahoš byl estébák, pedofil...,“ reagoval Drahoš na kampaň proti své osobě. Ve spanilých jízdách chce pokračovat, a proto prý debaty budou určitě jen dvě. Čtyři jsou podle něj opravdu zbytečné, jak původně tvrdil i Zeman.

Na video s Jiřím Drahošem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
20. 1. 2018 • 23:39

Jasan,loutka kavárny a podpantoflák sto% ano.

hejhej
20. 1. 2018 • 08:39

Drahošová mi stále více svým neustálým zviditelňováním připomíná herku Veškrnovou. Drahošová se neštítí ničeho, ani jít oblbovat staré lidi do domovů důchodců, stejně, jak to v prvním kole udělal Drahoš a Horáček. Stejné chování jako šmejdi s dekama a nádobím. Drahošovým nevěřím ani slovo, navíc Drahoš po celou kampaně dokazuje, že, "včerejší názor dnes už neplatí". Je podporovaný Bakalou, Kalouskem a už to stačí. Toho člověka: NEVOLÍM !!!!!

-bello-
20. 1. 2018 • 01:30

Drahoš vytáhnul, že je pomalu disident ( haha ) a najednou má další a další story z minulosti, o kterých si myslí, že ho šlechtí.Už jen čekám, kdy vyhodí do médií , že vybojoval s bratry Mašíny pro Česko svobodu . Je to mluvka

zvonekdozahrady
19. 1. 2018 • 22:07

Ale hlavně je to Kalouskův papoušek bez vlastního názoru co se umí jen šklebit jak idiot.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.