Tragédie v Plzni: V domě »zakopl« o mrtvolu taxikáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tragédie v Plzni: V domě »zakopl« o mrtvolu taxikáře!

Dům, kde ležel na chodbě mrtvý taxikář.
Dům, kde ležel na chodbě mrtvý taxikář. (Zbyněk Schnapka)

Děsivou noc zažili obyvatelé domu v Plzni. Na chodbě jeden ze sousedů zakopl o mrtvého taxikáře (†68). Vedle něj ležel teleskopický obušek. K bezvládnému tělu nejprve zavolal záchranku, protože si myslel, že muž ještě žije.

„Posádka zahájila resuscitaci, bohužel bez úspěchu,“ řekl záchranář Martin Brejcha. Během okamžiku policisté jako podezřelého zadrželi Mária K. (38), který spal opilý v bytě, před jehož dveřmi tělo leželo. „Byli jsme s přáteli v klubu 21. Mário byl hodně opilý. Odvedl jsem ho někdy kolem druhé hodiny ráno k taxíku a dal taxikáři 300 Kč, aby ho odvezl ke mně domů, ať se vyspí z opice. Pak jsem se vrátil zpět za přáteli do klubu 21,“ řekl Aha! Josef N. a dodal: „Myslím, že obušek patřil tomu taxikáři. Mário nic takového neměl a nevěřím, že by to udělal.“ Policisté převezli zadrženého k výslechu. „Vyšetřovatel nařídil soudní pitvu, která by měla objasnit přesnou příčinu smrti,“ řekla jejich mluvčí Dagmar Brožová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.