Mlátil muže v tramvaji lahví a pěstí ...útok zastavila cestující s pistolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mlátil muže v tramvaji lahví a pěstí ...útok zastavila cestující s pistolí

Poznáváte útočníka? Volejte 158.
Poznáváte útočníka? Volejte 158. (Foto PČR)

Děsivá scéna se odehrála před zraky cestujících tramvaje v Ostravě. Běsnící útočník tam rozbil muži (34) o hlavu láhev. Bitku rázně uťala žena (27), která na něj vytáhla pistoli!

„Poškozeného měl neznámý nejprve udeřit hlavou, násilí eskalovalo úderem pěstí do obličeje, v důsledku úderu oběť upadla na zem. Nato muž zaútočil i na ženu vedle něj, kterou měl udeřit rukou,“ popsala policistka Gabriela Holčáková útok z 9. prosince. Agresor v útoku na muže pokračoval, i když už byl na zemi.

„Udeřil ho lahví do hlavy takovou razancí, že se rozbila,“ dodala policistka. Pak nebožáka ještě do hlavy kopl! To už bylo moc na jinou cestující, která neváhala a vytáhla svou legálně drženou zbraň. To rozběsněného zuřivce uklidnilo, sedl si a vystoupil na zastávce Karolina a zmizel. Nyní ho hledá policie, hrozí mu až tři roky vězení. Napadení skončili v nemocnici.

Poznáváte útočníka? Volejte 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.