Veroniku (†27) zavraždil expřítel: Jejich synek vyrůstá s macechou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veroniku (†27) zavraždil expřítel: Jejich synek vyrůstá s macechou!

Michail Chatzitheodoridis je podle policie vrahem maminky Veroniky (†27).
Michail Chatzitheodoridis je podle policie vrahem maminky Veroniky (†27). (Google Plus)

Jakoby nestačilo, že jeho mu mámu zavraždil vlastní táta, malý Míša navíc musel zůstat v Německu u své macechy. To se pochopitelně ani trochu nelíbí rodičům zesnulé Veroniky.

Veronika byla zavražděna před rokem a půl na Slovensku, zřejmě kvůli sporům o syna. Osudné noci ji pravděpodobně její expřítel Michail původem z Řecka vylákal ven s tím, že jí veze syna. Nebohou ženu však odvezl za vesnici, kde mu sice Veronika utekla, ale on ji ale dohnal a ubodal.

Ztráta dcery byla pro Veroničiny rodiče velmi bolestivá, ale mnohem horší je pro ně fakt, že jejich vnuk je stále v Německu s jeho macechou, přestože se jeho otec nachází ve vazbě. „Dosud nám Míšu nedovolili vidět. Ale vypadá to tak, že brzy by k tomu mohlo dojít,“ uvedl Veroničin otec pro Nový Čas s tím, že byli v Německu u soudu a nejraději by chlapce měli u sebe už o Vánocích.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.