Vražda v Lázních Bělehrad: I když mu vraždy prokážou, nemusí jít do vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vražda v Lázních Bělehrad: I když mu vraždy prokážou, nemusí jít do vězení!

Zavražděná Markéta a její syn Filípek.
Zavražděná Markéta a její syn Filípek. ( Foto Aha! – David Malík)

Je hlavním podezřelým z nedělní trojnásobné vraždy syna Filípka (†2), partnerky Markéty (†29) a její matky Anny (†55) v Lázních Bělohrad. Podle státního zástupce ale existuje možnost, že Martin P. (29) vůbec nebude obviněn.A za čin pak pykat! 

Martina P. našli kriminalisté v domě s mrtvými. Byl pod vlivem drog a údajně nebyl schopen výslechu. Když pak zdemoloval dvě cely, byla k němu zavolána záchranka a dostal utišující léky. „Poté byl převezen k psychiatrickému vyšetření,“ řekla policistka Iva Kormošová s tím, že kvůli zdravotnímu stavu nemohlo padnout obvinění. Informování o případu si převzalo státní zastupitelství, to ale k případu zatím mlčí.

„Do odvolání nebudeme poskytovat žádné informace,“ řekl stručně státní zastupitel Pavel Bužga. Existuje podle něj možnost, že i kdyby Martinovi policisté čin prokázali, mohl by uniknout trestu. „Z obecného hlediska by trestní řízení mohlo skončit odložením věci, nebo spíše zastavením trestního stíhání z důvodu, že pachatel nebyl v době činu pro nepříčetnost trestně odpovědný,“ okomentoval Bužga.

Takovému rozhodnutí předchází zkoumání duševního stavu pachatele znalci. „Až na základně výsledku je možno podat návrh na uložení příslušného ochranného léčení nebo zabezpečovací detence,“ doplnil Bužga a zopakoval, že mluví v obecné rovině.



Přečtěte si
jasnovidec01
16. 8. 2017 • 09:53

Skvělej článek!!!!to je jako návod jak vyvraždit celou rodinu a vyhnout se trestu???to snad néééééééééééé!!!!vychcanej advokát se toho chytí a dement nebude postižitelný??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.