SODOMA GOMORA! Sousedům chodil znásilňovat osly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

SODOMA GOMORA! Sousedům chodil znásilňovat osly!

Jedna z oslic prý byla březí, ale kvůli znásilňování o plod přišla.
Jedna z oslic prý byla březí, ale kvůli znásilňování o plod přišla. (Foto Policie, TV 40 29 )

Rodina Whitakerových měla podezření, že jim někdo v noci obtěžuje zvířata. Nainstalovala proto bezpečnostní kamery. Ovšem to, co natočily, opravdu nečekala. Zvrhlík jim chodil souložit s oslicemi!

Napoprvé tomu možná majitelé zvířat nevěřili, ale po měsíci se to opakovalo – inu došli se záznamy na policii. Na záznamech je vidět postarší muž, kterak kolem půlnoci dvě oslice krmí chlebem či mrkví. Pak si jednu vybere, zakryje jí oči košilí nebo taškou, přistoupí zezadu a...

Když se na kamerách ukázal naposledy, už stihla dorazit i policie. V křoví našli skrývajícího se Everetta Comptona (49). Napřed tvrdil, že je na noční procházce. Jakmile se ale policisté zmínili, že se jdou podívat na záznamy kamer – hned kápnul božskou. Prý hulí až moc marihuany a dělá pak »zvrácenosti«.
Snažil se taky vykroutit z obvinění a sliboval, že vyhledá pomoc odborníka. Marně, skončil ve vazbě.

Byl obviněn ze čtyř případů sodomie, čtyř nedovolených vniknutí (na soukromý pozemek – pro pořádek) a pěti případů týrání zvířat. Soud ho čeká v září.

Přečtěte si
jity
4. 8. 2017 • 13:03

Který Zeman je chce do Čech? Prezident asi sotva, ten je nemůže ani vidět. Chtějí je tady naši milí sluníčkáři. Takový Horáček, Hrubeš, Kocáb atd.

eisenbieger
4. 8. 2017 • 07:37

takovy vozi italie z tuniska denne po stovkach a zeman chce naky do cech

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.