Muže bili, lidé se dívali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muže bili, lidé se dívali!

Touto cestou tak pátráme po dvou podezřelých a důležitém svědkovi, kteří jsou zachyceni na záběrech. Pokud je poznáváte, kontaktujte linku 158.
Touto cestou tak pátráme po dvou podezřelých a důležitém svědkovi, kteří jsou zachyceni na záběrech. Pokud je poznáváte, kontaktujte linku 158. (Foto PČR)

Nikoho si nevšímat, je-li vám život milý. Takové plyne poučení z incidentu v pražském metru. Muž si všiml, napomenul a dostal na »budku«. Ostatní jen přihlíželi...

Policisté pátrají po násilnících, kteří ve stanici Muzeum brutálně napadli cestujícího (38). Ten se na nástupišti pokusil slovně umravnit skupinku bujných mladíků. Rozzuřil je ale natolik, že ho srazili ranou pěstí do obličeje. Další z agresorů ho pak do hlavy kopl. Poté odjeli do stanice Flora.

Zraněného musel ošetřit lékař. „Za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí hledaným až tříletý pobyt za mřížemi,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Roztržka, o které policie informovala včera, se odehrála v sobotu 3. června krátce před půlnocí. Kriminalisté pátrají po dvou podezřelých a důležitém svědkovi, kteří jsou zachyceni na záběrech. Poznáváte je? Volejte na linku 158.

Na video se podívejte zde:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.