Byt Kramného na prodej: Tady žila Monika s Klárkou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Byt Kramného na prodej: Tady žila Monika s Klárkou...

Kramný se tvářil jako vzorný otec a manžel, vyklubal se z něj vrah!
Kramný se tvářil jako vzorný otec a manžel, vyklubal se z něj vrah! (Foto: AMBRA REAL group, Facebook, ara)

Byt vraha Petra Kramného (38) se prodává. Zde žil s manželkou Monikou (†36) a dcerou Klárkou (†8), než je na dovolené v Egyptě zabil elektrickým proudem.

Monika s Klárkou byt opustily v červenci 2013, už se tam nikdy nevrátily. Kramný v něm po tříměsíčním vyšetřování v Egyptě žil. Policisté v něm ale umístili odposlechy a i na jejich základě 17. února 2014 vraha v bytě také zatkli!

Nemovitost vlastnil Kramný společně s Monikou, v dědickém řízení připadl byt jejímu otci Erichovi. Asi pro něj ale znamenal příliš bolesti, a tak se ho rozhodl definitivně zbavit. Jak upozornil server expres.cz, byt nyní nabízí realitní kancelář za 450 000 korun. „Koupelna s rohovou vanou je po rekonstrukci, vystavěná ze sádrokartonu, v obkladech a s dlažbou. Oba pokoje jsou dostatečně prostorné,“ píše se v inzerátu.

Vražda v Egyptě
Petr Kramný s manželkou Monikou a dcerou Klárkou odjel na dovolenou do Egypta 25. července 2013. V noci na 30. července manželku i dceru zavraždil elektrickým proudem. Po celou dobu vyšetřování svou vinu popíral, byl ale odsouzen na 28 let. Proti rozsudku podal dovolání. Nejvyšší soud už v případě rozhodl, výsledek ale dosud nezveřejnil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.