Hudební ceny Evropy 2 slibují velkolepou show plnou hudebních hvězd i celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hudební ceny Evropy 2 slibují velkolepou show plnou hudebních hvězd i celebrit!

 (Evropa 2)

Nejposlouchanější rádio pro mladé spustilo na konci února hlasování ve svých Hudebních cenách Evropy 2. Výherce dvanácti kategorií mají v rukou už popáté ti nejpovolanější – posluchači a fanoušci rádia. Na velké finále a hlavně show se mohou fandové těšit 15. 3. od 15:00 – 18:00 v éteru Evropy v přímém přenosu a na sociálních sítích rádia formou livestreamu.

Vítěze jednotlivých kategorií: domácí nebo zahraniční zpěvák, zpěvačka, kapela, písnička, DJ, objev roku či kategorii nejoblíbenější Evropa 2 Unplugged song přijdou vyhlásit nejen hvězdy rádia jako je Leoš Mareš a Patrik Hezucký, ale i známé celebrity. Svým těhotenským bříškem se přijde pochlubit Nikol Štíbrová v doprovodu svých kamarádek z 3v1 Martinou Pártlovou a herečkou Veronikou Arichteva. Nebude chybět ani herecký objev David Gránský a hudební legenda Miro Žbirka.

„Hudba je pro Evropu 2 to nejdůležitější. Hvězdami Evropy 2 jsou interpreti, které Evropa 2 hraje. Ti, kteří hlasují v Hudebních cenách, posluchači, vědí jakou Evropu 2 chtějí. Jsou spolutvůrci tohoto fantastického rádia,“ říká Michel Fleischman, prezident Lagardère Active ČR.

Která hvězda bude stoupat výš a výš a kdo naopak u posluchačů totálně propadne? Čí písnička nedá posluchačům spát a kterou by raději ani neslyšeli? Poslouchejte Evropu 2 už ve středu a buďte u toho i online na sociálních sítích! 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.