Kluci (11 a 13): Ukradli auto a přestříkali ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kluci (11 a 13): Ukradli auto a přestříkali ho!

Částečně přestříkané auto.
Částečně přestříkané auto. (Foto: TV Nova)

Využili příležitosti a ukradli sousedce auto. Aby si žena z Tachova svého čtyřkolého miláčka nepoznala, přestříkali ho. Děsivé je, že zloději byly děti, dva kluci (11 a 13).  

Klíčky od Fiatu Punto zřejmě našli a nezaváhali. „Odstranili registrační značky a částečně ho přestříkali na černo – přední kapotu, střechu a zadní dveře s blatníky. Předpokládám, že to udělali proto, že se nechtěli jen svézt, ale že to auto chtěli užívat i dále,“ uvedl městský policista Miroslav Litomerický. Ani taková námaha se jim nevyplatila.

Auto bez espézetky okamžitě upoutalo pozornost strážníků. Výlupky zastavili a předali rodičům. „Přísahal mi, že už to neudělá. Má zaražené vycházky,“ řekl otec jednoho z nich TV Nova. Jaký je čeká další trest, policisté nespecifikovali. „Vzhledem k tomu, že mezi podezřelými by měli být dva nezletilí chlapci, nemohu k případu sdělovat bližší informace,“ uvedla jejich mluvčí Dagmar Jiroušková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.