Cvok střílel v sanitě, pak skočil do Labe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Cvok střílel v sanitě, pak skočil do Labe!

Místo okamžitě obsadili další policisté.
Místo okamžitě obsadili další policisté. (Foto aktu.cz)

Děsivé drama se odehrálo v sanitce, která převážela psychicky nemocného muže za asistence policie na psychiatrii. Pacientovi se podařilo ukrást policistovi zbraň, a dokonce padl minimálně jeden výstřel. Ze záchranky pak utekl a skočil do Labe.

Incident se odehrál v pondělí vpodvečer, kdy záchranná služba převážela muže z České Lípy do léčebny v Horních Beřkovicích na Mělnicku, a členové záchranky si vyžádali policejní doprovod.

Jenže téměř na konci cesty se strhla ve voze mela. „V Mělníku došlo k napadení policisty. Agresivní muž zaútočil na policisty a zmocnil se služební zbraně jednoho z nich,“ popsal situaci mluvčí policie Jakub Vinčálek. V malém prostoru sanity došlo k výstřelu. Kdo zmáčkl spoušť, není jasné.

Nemocný pak vyběhl z vozu a skočil z mostu do Labe. Jeho útěk trval jen pár minut. Ihned ho zadržela hlídka. Podle informací Aha! měl prostřelenou ruku, tu mu měl zranit policista při snaze ho zatknout.

Přečtěte si
stacho
1. 3. 2017 • 08:09

Kalousek...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.