Ztracená pitbulteriérka Daisy: Promrzlou fenku našli v krmelci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ztracená pitbulteriérka Daisy: Promrzlou fenku našli v krmelci!

Po ošetření na veterinární klinice.
Po ošetření na veterinární klinice. (Foto pro Aha! – Libuše Kronusová)

Silné mrazy na Chrudimsku málem připravily o život ztracenou pitbulteriérku Daisy (3) . Po čtyřech dnech ji našel promrzlou, zraněnou a téměř v bezvědomí v krmelci myslivec.

Trojnásobná psí šampiónka mezinárodních výstav utekla majitelům během procházky na poli u Tuněchod. Zřejmě utekla za stopou zvěře a nedokázala najít cestu zpět domů. „Vzhledem k mrazům jsme už ani nevěřili, že se najde živá. Je to přece postelový pes, doma byla zvyklá na dvě deky,“ považuje nalezení Daisy za zázrak majitelka fenky Libuše Kronusová. Za její záchranu děkuje všem, kteří ji hledali. Už ji nenechá běhat na volno a pro jistotu jí pořídí GPS lokátor.


Byla na útěku bita?
Po nalezení měla Daisy omrzlé a sedřené všechny tlapky, poškrábaná víčka, uši i bříško a nějakou dobu jen ležela a na nic nereagovala. Z nejhoršího je ale snad již venku. Horší je to však s její psychikou. Fenka je po návratu domů bojácná a majitelka i veterinářka, která Daisy ošetřovala, se obávají, že na ni někdo zaútočil a bil ji.



Přečtěte si
hejpockej
22. 1. 2017 • 04:14

na kazdou svini se voda vari, takze ten kdo si na tomhle psikovi vylil svy mindraky se taky docka, a az ho jednou osud na oplatku zmrzaci, tak at pak ta lidska bestie neskuhra, kazdymu podle zasluhy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.