6. den pátrání po zmizelé školačce: Vyslýchali i přítele Míšiny mámy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

6. den pátrání po zmizelé školačce: Vyslýchali i přítele Míšiny mámy!

Míšu policie hledá už od středy.
Míšu policie hledá už od středy. (Foto pro Aha! - Jana Ulrichová, PČR, MP Ústí and Labem, Facebook)

Pátrání po ztracené Míše v Ústí nad Labem pokračuje. Policisté se zaměřili na dům a lidi z nejbližšího okolí zmizelé dívky. Prostor pečlivě prohledávali se speciálně vycvičenými psy. Vyslechli také partnery Míšiny mámy.

Činžák v Ústí, kde Míša žije s matkou, prohledali policisté od sklepa po půdu. Výslechům už se musela podle informací Aha! podrobit řada příbuzných i známých rodiny. Všechno bylo zatím marné.

Podivný přítel?
Stopu zřejmě zatím nepřinesly ani výslechy O. S. (37), expartnera Míšiny matky. Míša se s ním údajně špatně snášela a často se hádali. V diskusích na Facebooku se objevily i neověřené informace o jeho údajné kriminální minulosti. „Vzhledem k zákonu na ochranu osobních údajů nemůžeme sdělit žádné informace ke konkrétním osobám,“ uvedla pouze policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Hledají u domu
Policisté nasadili i speciálně cvičené psy na hledání osob a krve. „Jsou tu denně, byli opakovaně i v bytě, prohledávali sklepy,“ řekl Aha! jeden ze sousedů. Strážníci v Ústí o víkendu prohledávali místa, kde se zdržují bezdomovci.

Do školy nedošla
Po Míše policisté pátrají od středy 11. ledna. Podle policistů byla ještě ráno aktivní na Facebooku. Pak se zřejmě chystala do školy. Její matka, která se otevřeně hlásí k neonacismu, v tu dobu už ale nebyla doma, a tak dívku nikdo neviděl vypravovat se a odcházet. Do školy nedorazila, její mobil je nedostupný.


Nemáte Míšu na videu?
Policisté včera znovu požádali o pomoc veřejnost. „Zajímají nás videozáznamy, které byly pořízeny od úterý 10. ledna od 14 hodin do středy 11. ledna do 8 hodin,“ řekl šéf kriminalistů Martin Charvát. Dodal, že potřebují zmapovat okruh několika kilometrů zejména v lokalitách ulice České mládeže, Hvězda, směr Střížovický vrch a směr Ovčí vrch.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.