Mariana (8) šikanují! Musel jíst psí hovínka! A pak ho bili cihlou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mariana (8) šikanují! Musel jíst psí hovínka! A pak ho bili cihlou!

Pomůže malému Marianovi policejní vyšetřování?
Pomůže malému Marianovi policejní vyšetřování? (pro Aha!: Jan Brázda)

HORNÍ VLTAVICE – Malý Marian (8) z Horní Vltavice na Prachaticku prožívá chvíle hrůzy. Stačilo, aby se znelíbil partič-ce kluků mezi 12 a 13 lety, a má ze života horor.

Malý Marian (8) z Horní Vltavice na Prachaticku prožívá chvíle hrůzy. Stačilo, aby se znelíbil partičce kluků mezi 12 a 13 lety, a má ze života horor. Naposledy mu nacpali psí výkaly do pusy a bili ho cihlou do obličeje! To už se ale začala případem zabývat prachatická policie.

Babičce, u které klučina žije, začal jinak nezbedný Marian připadat nápadně smutný. Domů se vracíval pomlácený a se slzami na krajíčku. Neřekl však ani slovo na vysvětlenou.

Když však přišel celý od krve a s poraněným obličejem, zeptala se jeho babička důrazně, co se děje! Teprve poté Marian s pláčem přiznal, že dostal od kluků cihlou do obličeje. To už se babička obrátila na policii. „Kluci se občas poperou, ale tohle, co mu dělají, to už je podle mě týrání,“ říká babička.

Kluci tvrdí, že je Marian provokuje a nadává jim. „Oni ale s modřinami od něj domů nechodí,“ rozčiluje se babička. Hrátky partičky starších chlapců s Marianem podle ní zjevně přerostly v šikanu. „Hodili mě do popelnice,“ říká smutný klučina. A pak se rozpovídá o tom, jak musel jíst psí výkaly! „Ty psí výkaly mu prý jen mazali kolem pusy, doma se mi ale kluk v noci pozvracel,“ podotýká babička.

Případem se zabývali už i v místní škole, kde učitelé vysvětlovali dětem, jak je násilí špatné. Vzhledem k tomu, že k incidentu došlo mimo zdi školy, více s tím prý dělat ani nemohou. Marianova babička se obrátila i na rodiče povedené partičky, kteří slíbili, že zjednají nápravu. Zatím vše prošetřuje policie. „Případ šetříme, už se jím zabývá služba kriminální policie a vyšetřování. Více informací vzhledem k věku zúčastněných podat nemůžeme,“ uvedla tisková mluvčí prachatické policie Radka Sovová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.