Nezvyklý nález labradora: Místo klacku přinesl vibrátor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nezvyklý nález labradora: Místo klacku přinesl vibrátor!

Pes se ze křoví vrátil s obřím vibrátorem v tlamě.
Pes se ze křoví vrátil s obřím vibrátorem v tlamě. (Reprofoto: YouTube.com)

Někteří psi při venčení aportují míček nebo klacek, tenhle labrador ale našel něco zcela jiného – z křoví vytáhl obrovský černý vibrátor! „Tohle je přesně ten druh klacku, který doufáte, že váš pes nikdy nepřinese,“ směje se Natalie Ferguson (31), která labradora jménem Galaxy s kamarádkou venčila.

„Když jsem to viděla, neměla jsem slov. On si ale pyšně vykračoval s vibrátorem v tlamě, jako by se nic nedělo,“ vzpomíná. „Lidi se po nás nevěřícně dívali a volali: Proboha, co si to nese?!“ Galaxy na jejich posměšky ale nedbal a s hračkou pro dospělé dál hrdě kráčel parkem v anglickém hrabství Merseyside.

„Vůbec ji nechtěl pustit, trvalo asi půl hodiny, než se jí vzdal,“ říká majitelka psa Ami Harrison (31), která hodila obří dildo do popelnice. Doma pak vtipnou historku líčila manželovi Stu Harrisonovi (37), ten ale měl s osudem vibrátoru jiné plány – rozhodl se, že ho věnuje svému fotbalovému klubu jako cenu za vítězství v charitativním golfovém turnaji, který organizovali. A protože turnaj vyhráli, vibrátor stojí mezi trofejemi klubu v tamní hospodě. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.