Vjel pod kamion: Šofér (†29) uhořel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vjel pod kamion: Šofér (†29) uhořel!

Ze zánovního BMW zůstaly jen ohořelé trosky.
Ze zánovního BMW zůstaly jen ohořelé trosky. (pro Aha!: Jan Krása, HZS Jihočeského kraje)

NĚMČICE – Riskantní předjíždění se stalo osudným řidiči (29) červeného BMW z Jindřichohradecka! Včera ráno vletěl v Němčicích nedaleko Českých Budějovic pod kola kamionu, vůz začal okamžitě hořet a řidič v ohni zahynul.

Riskantní předjíždění se stalo osudným řidiči (29) červeného BMW z Jindřichohradecka! Včera ráno vletěl v Němčicích nedaleko Českých Budějovic pod kola kamionu, vůz začal okamžitě hořet a řidič v ohni zahynul. Ještě hodinu po nehodě seděl uhořelý stále v autě…

Tragická nehoda se stala po šesté hodině ranní. Mladý řidič osobního auta náhle vybočil z jízdní dráhy, zřejmě předjížděl, ale nestihl se zařadit zpět do svého pruhu a srazil se s protijedoucím kamionem. Dostal se přímo pod jeho kola. „Muž zůstal v autě zaklíněn a zcela uhořel, nebylo možno na místě identifikovat ani přibližné stáří,“ prozradil Aha! na místě zasahující hasič.

Od hořícího osobáku se vzňal i kamion. Jeho řidič naštěstí vyskočil a tím si zachránil život. Z tragické nehody vyvázl nezraněn, ale s velikým šokem.

Na místo dorazili rodiče šoféra se sourozenci, kteří se na místě zhroutili. „Šlo o nějakého mladého kluka z Nové Včelnice,“ dodal jeden z policistů.
„Příčinu nehody vyšetřujeme, ale je téměř zřejmé, že za srážku může právě řidič osobního automobilu,“ sdělila mluvčí českobudějovické policie Regina Tupá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.