Znásilnil Adélku (14): Z vězení rovnou do detence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Znásilnil Adélku (14): Z vězení rovnou do detence!

Milan Pokorný si ponechal lhůtu na rozmyšlenou.
Milan Pokorný si ponechal lhůtu na rozmyšlenou. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Na 10 let do věznice se zvýšenou ostrahou a pak do zabezpečovací detence poslal včera soud Milana Pokorného (35) z Děčínska. Muž letos v únoru znásilnil školačku Adélku (14). Na další holčičku (6) přitom zaútočil už v roce 2002.

Pokorný přiznal, že Adélku, která šla ze školy, strhl zezadu na zem, osahával ji, pokoušel se o styk a nakonec ji přinutil k orálnímu sexu. Když se bránila a křičela, zacpal jí ústa a pohrozil, že jí zlomí vaz. „Trpím sexuální deviací, neměl jsem prášky,“ snažil se ospravedlnit své pohnutky.


Detence, kam Pokorný půjde po odpykání 10letého trestu, je podle předsedkyně senátu Kamily Elsnicové kromě kastrace jediná možnost, jak před ním ochránit společnost. Trpí totiž patologickou sexuální agresivitou a sadismem. V minulosti už obtěžoval i nevlastní sestřenici, sousedé ho zase opakovaně přistihli v noci v dětském pokoji, kam vlezl oknem. Tvrdil jim, že si přišel pro čerpadlo.

Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.