Vazba stála 450 milionů Starka: Jsem bez šance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vazba stála 450 milionů Starka: Jsem bez šance!

Podnikatel Jaroslav Starka
Podnikatel Jaroslav Starka (: archiv)

PRAHA – Jen média poskytují příbramskému podnikateli Jaroslavu Starkovi právní ochranu. To je názor jeho právního zástupce Julia Kramariče.

Kramarič chce z případu Starky, podezřelého z únosu a smrti Lamberta Krejčíře, udělat věc veřejnou: „V součtu ta kauza stála 450 milionů korun. Za to by byla krásná nová dětská nemocnice. Ty peníze jsou v luftu, už je nikdo neuvidí! Je to docela dobře placenej cirkus.“

Kramarič odmítá, že by otec Radovana Krejčíře byl mrtvý. Spíše prý měl potřebu sehnat si nějakou krásnou holku a užívat si života: „Nevím, zda nežije někde ve Španělsku nebo na Seychelách, možná seká trávu Radkovi. Nikdo do dneška neviděl úmrtní list, nebyla nalezena mrtvola,“ říká.

Starka je přesvědčen, že kdyby se povedl dřívější atentát na něj, měla by policie jednodušší práci. „Je tu pět deset elitních policistů, kteří mě chtějí dostat a mohou si dělat, co chtějí. Proti mně neexistuje žádný důkaz! Bez veřejnosti tenhle boj nemůžu vybojovat. Jsme zvyklej se prát sám, ale nemám s kým… Jsem bez šance!“ říká prezident fotbalového klubu Marila.

Starku loni v listopadu zatkli na dálnici při cestě z Příbrami do Prahy. Z vazby se dostal počátkem února na osmimiliónovou kauci. Jeho advokát řekl, že kvůli tomu obvolal přátele, kteří mu přiváželi peníze do kanceláře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.