Šéf muslimů v Česku promluvil: Kamenování je v pořádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šéf muslimů v Česku promluvil: Kamenování je v pořádku!

Šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas se domnívá, že trest kamenováním je v pořádku.
Šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas se domnívá, že trest kamenováním je v pořádku. (Foto: Aha! - ara)

Podřezávání zajatců ne, kamenování ano. „To napsal Bůh,“ hájil islám pro iDnes šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas, který je přesvědčen, že se senátor Tomio Okamura (ÚSVIT) dopustil trestného činu.

„Nabádá k nenávisti vůči skupině, trestní oznámení ale zatím podávat nebudeme,“ řekl Abbas. Okamura na Facebooku sdílel příspěvek svého kolegy, který vyzývá lidi, aby muslimy provokovali a nekupovali kebaby nebo třeba mobily. „Nepokládám Okamuru za seriózního člověka a nemyslím, že by ho Češi poslouchali,“ říká Abbas.


Zároveň řekl, že nesouhlasí s tím, jak Islámský stát uřezává zajatým Američanům a Evropanům hlavy. „To nemá nic společného s islámem,“ tvrdí a dodává: „Já osobně myslím, že Islámský stát je něco, co je napojené na západní služby, jako je americká CIA nebo Mossad.“ Na druhou stranu ale Abbas hájí zahalování žen. „Islám chrání ženy. I oblečením,“ tvrdí. Podobně je prý v pořádku i kamenování jako trest. „Některé tresty jsou i v bibli. Píše se tam »kdo z vás je bez viny, ať hodí kamenem«. To je přece ono,“ řekl Abbas.
Kamenování patří mezi oblíbené praktiky muslimů.

Kamenování patří mezi oblíbené praktiky muslimů.

Přečtěte si
wehrvolf
9. 4. 2017 • 20:38

Ale ne,vy chráníte ženy ?A čím?Že nemají žádná práva asi.Kamenování je pro vás v pořádku a je to odraz fašistických nástrojů v islámské kultuře.Pokud ovšem zde chcete znásilňovat,zapalovat,kamenovat,pak je to trestný čin.A pokud chcete do jiné země,pak musíte ctítjejí zákony.A nechci ani mluvit o pedofílii.A co bombové útoky jen kvůli odlišnému přesvědčení,no fuj.

dbubenicko...@...
31. 7. 2016 • 23:55

Jo je to jeho dcera

dzambulka007
23. 3. 2016 • 22:55

Ani se nedivím, že tak hnusný chlap, kterého se musí ženské štítit, je nenávidí.

mandat
22. 1. 2016 • 10:54

Tohle je skandal.Okamzite vyhostit.

blankaflexi
26. 12. 2015 • 19:37

Kdo to je ta ,,proimigrační iniciativa,,!! jmenujte je ,ukažte je! Ať vidíme konkrétní lidi jinak je vše vymyšlená lež a provokace slušných lidí. Chci vidět kdo to je zač ta hovada která schvalují příliv černých vyžírek!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.